Cautare

1042 de rezultate pentru "clasament liga 5 giurgiuvalea dragului" (7.06 secunde)
Marcel Ghergu, presedintele celor de la Chindia Targoviste, cere comisiilor Federatiei Romane de Fotbal sa fie mult mai stricte atunci cand vine vorba de aprobarea dosarelor pentru licentierea cluburilor din Liga 1.
Gigi Becali a avut o interventie telefonica la emisiunea Liga Digi Sport unde a vorbit despre investitiile de la FCSB, despre plecarea lui Constantin Budescu si despre sansele la titlu.
"Cand eram in liga a cincea, nu prea se inghesuiau antrenorii la Rapid" Antrenorul Mihai Iosif si jucatorul Razvan Onea au vorbit intr-o conferinta de presa inaintea meciului de campionat de vineri, cu Gaz Metan Medias, din deplasare.
Dinamo a fost spulberata la Botosani, 0-4, in etapa cu numarul 24 din Liga 1, si isi continua coborarea spre Liga 2.
Presedintele FRF a luat parte la o conferinta de presa in care a explicat ce schimbari propune in Liga 1.
Liga 1, play-out Etapa a 3-a Au marcat: Luckassen 10, Florica 14(ag), Paun 45+1, Aganovic 67, Tudorie 85, Mitrea 90 Echipe de start:
Si asta s-a putut vedea chiar si in meciul cu campioana Steaua, echipa participanta si in Liga Campionilor. ... As incheia cu speranta ca Oltenia va ramane cu cele doua echipe in Liga I.
E sarbatoare la Ploiesti, dupa ce Petrolul a castigat duelul cu Concordia Chiajna cu scorul de 2-0 si si-a asigurat promovarea in Liga 1.
Dinamo a pierdut barajul de mentinere/promovare in Liga 1, contra celor de la Universitatea Cluj, si va juca pentru prima data in istoria de 74 de ani in Liga a 2-a.
Dinamo a pierdut barajul de mentinere/promovare in Liga 1, contra celor de la Universitatea Cluj, si va juca pentru prima data in istoria de 74 de ani in Liga a 2-a.
Dinamo a retrogradat pentru prima data in istoria de 74 de ani a clubului, dupa ce a pierdut barajul de mentinere/promovare in Liga 1, 1-3 la general cu U Cluj.
Dinamo a retrogradat in liga a doua pentru prima data in istorie. Dinamo a fost de 18 de ori campioana a Romaniei.
Recuperarea calitatilor nu a decurs insa tocmai bine, "Ardei" avand evolutii destul de sterse in Liga I, dar asta nu l-a impiedicat pe finantatorul oltean sa-i "zdruncine" in continuare creierii, intiparindu-i ideea ca este "micul Balaci" si ca valoreaza foarte mult.
Dinamo a pierdut barajul de mentinere/promovare in Liga 1, contra celor de la Universitatea Cluj, si va juca pentru prima data in istoria de 74 de ani in Liga a 2-a.
Pe "Centralul" din Banie, Steaua a aratat, dupa o perioada destul de mare, ca poate deveni acea echipa care a evoluat in Liga Campionilor.
Desi a obtinut prima victorie pe banca echipei in Liga 1 chiar in derby-ul cu U Craiova 1948, 2-1, Laszlo Balint ar urma sa fie dat afara pentru ca cei din conducere sunt nemultumiti de modul in care arata jocul echipei.
Otelul Galati a castigat duelul din deplasare contra lui Dinamo, scor 3-1, in etapa a doua din Liga 2.
Dat fiind impactul pe care sportul cu balonul rotund il are intr-o tara in care toata lumea se pricepe la politica si la fotbal, DNA si-a asociat numele, de cateva zile, cu Liga lui Mitica.
Autoincoronatul atotstiutor trambita hohotind deunazi ca vrea 12 puncte in Liga si ca va sterge pe jos cu Sevilla si Arsenal, fara sa vada ceea ce era evident si ceea ce-i striga toata lumea, chiar si renegatul MM:
Romania a castigat categoric meciul cu Bosnia, 4-1, dar a retrogradat in Liga C din Liga Natiunilor.
google-analytics.com